Konijnenburg Amstelveen

LECHUZA: Het innovatieve plantensysteem

Het innovatieve plantensysteem

Plezier in alles wat groeit en bloeit. Prachtige bloemen en gezonde planten maken niet alleen ons leven aangenamer en ons huis mooier, maar ze dragen ook bij aan een gezond leefklimaat. Vaak ontbreekt het echter aan tijd en soms ook aan de spreekwoordelijk "groene vingers" om van mooie planten in ons eigen huis te kunnen genieten.

Voor iedereen die zonder veel moeite van mooie planten wil genieten, heeft LECHUZA plantenbakken ontwikkeld die alleen al door het design een waar sieraad voor huis en tuin zijn. Daarbij bieden zij zoveel functionele voordelen, dat ze niet te vergelijken zijn met conventionele plantenbakken.

 

Een plantensysteem - tot in detail doordacht
Echte schoonheid komt van binnenuit: met het LECHUZA-aardebewateringssysteem groeien uw planten zoals in natuurlijke omstandigheden. De waterkringloop van uw planten functioneert net als in de vrije natuur: de wortels hebben geen last meer van stilstaand water en te veel of te weinig gieten of bemesten is nu eindelijk verleden tijd.

 
Hier krijgt u meer informatie over het LECHUZA-aardebewateringssysteem>


LECHUZA - Ontdek nu het geheim van het LECHUZA-bewateringssysteem!


Een slimme oplossing - ook voor buiten
Met LECHUZA-plantenbakken inclusief aarde-watergeefsysteem wordt de natuur als het ware nagebootst. Ze zijn zelfs voor buiten geschikt: overtollig regenwater loopt eruit - maar het waterreservoir blijft gevuld en zorgt voor de bewatering van uw planten.
Wat LECHUZA-bakken van andere onderscheidt

Breukbestendig. Zelfs als de bak per ongeluk valt, breekt de stevige kunststof niet.

UV-bestendig. De schitterende keramiek- en metallic-effect lak blijft jarenlang mooi.

Vorstbestendig. Sneeuw, ijs of vorst: LECHUZA- bakken zijn tegen alle weersomstandigheden bestand.

Hoogste fabricagekwaliteit. Alle LECHUZA-plantenbakken worden in Duitsland vervaardigd. Hierachter schuilt de ervaring van de firma PLAYMOBIL, die al tientallen jaren wereld wijd bekend staat als succesvolle speelgoedfabrikant vanwege haar knowhow in de kunststofverwerking!

 

 

Nieuwsbrief
Adres:

  • Tuincentrum Konijnenburg Amstelveen
  • Handweg 99
  • 1185 TV  AMSTELVEEN

Contactgegevens:

Openingstijden:


  • Ma. t/m vrij.    09:00 - 18:00
  • Zaterdag         09:00 - 17:00
  • Zondag           12:00 - 17:00